Zapper

In augustus 2014 heb ik geleerd hoe de zapper werkt.

Hulda Clark is degene die deze methode ontdekte.
Met de zapper kan men parasieten, bacteriën en virussen in het lichaam doden, d.m.v. een speciale frequentie.
Hulda Clark heeft de frequenties van alle parasieten, bacteriën en virussen uitgezocht en ontdekte dat deze allemaal een lage frequentie hebben.

De zapper bevat twee koperen handvatten die aangesloten zijn op een 9 volt-circuit.

De zapper stuurt een frequentie van 32 kHz door ons lichaam. Deze frequentie gaat door het bloed en door de lymfe en komt  langs de buitenkant van alle organen. Het doodt alles wat niet in ons lichaam thuishoort, en versterkt gelijktijdig ons eigen immuunsysteem. Je doet 3 sessies van 7 minuten, met een tussenpauze van 20 minuten. Deze tussenpauze is nodig.
De parasieten die gedood worden zijn zelf drager  van bacteriën en virussen, en die komen na
zo'n sessie vrij. Deze worden dan in de volgende sessie gedood.
Men kan na het zappen last krijgen van ontgiftingsverschijnselen. Hierbij moet je denken aan griepverschijnselen, verkoudheidsverschijnselen of herpes. Stop niet met zappen. Bij een volgende sessie worden deze verschijnselen teniet gedaan. Men kan het beste iedere dag zappen. Dit doe je zeker zes weken. Daarna kun je iedere week 1 keer zappen. Bij ernstige klachten is het verstandig om iedere dag te zappen. Het beste is om iedere dag op ongeveer dezelfde tijd te zappen. Zap nooit na 20.00 uur. Het zappen is ongevaarlijk, maar het wordt afgeraden als je zwanger bent, of een pacemaker draagt.

 

Mocht je gebruik willen maken van de zapper dan kun je dit bij mij thuis doen. Tijdens het gebruik mogen de twee koperen handvatten elkaar niet raken.
Er kan in de zapper een kortsluiting ontstaan en dan gaat de zapper kapot. Bij het gebruik van oplaadbare batterijen is het belangrijk dat men na het opladen van de batterijen, een kwartier wacht voordat men deze gaat gebruiken in de zapper. Dit is belangrijk vanwege de piekspanning. Mocht u dit apparaat eens willen uitproberen dat kan? U kunt dan een afspraak met mij maken door te mailen naar gerdie@degoudentoekomst.nl of telefonisch 0475-481919.

Zapper