Sanjeevini

De Sanjeevini healing is een gift van liefde.

Sanjeevini's zijn Indiase sterk geconcentreerde gebeden die op papier zijn gezet. Hoe zij werken kan niet op het fysieke niveau worden uitgelegd. De genezers weten dat niet zij, maar dat het de heer is die geneest. Een houding van overgave bij de genezer, opent dan onmiddellijk de kanalen van Gods liefde. Gods liefde kent geen beperkingen en grenzen. Wanneer we dit begrijpen zullen we de Sanjeevini's in hun werkelijke vorm herkennen: zij zijn een geschenk, een uiting van de liefde van de heer.

Deze trillingen (Sanjeevini's) zijn een nieuwe methode van spirituele genezing. Sanjeevini betekent eeuwige gezondheid op het niveau van het lichaam en symboliseert de Eeuwige Kennis van Bevrijding op spiritueel niveau.

Bij het gebruik van Sanjeevini's moet er rekening mee gehouden worden dat het bij chronische aandoeningen langere tijd duurt voordat de Sanjeevini werkt.  Je moet dan de Sanjeevini's ook voor langere tijd dagelijks innemen. Denk hierbij aan een periode van enkele weken tot enkele maanden. Maak er een routine van bij de maaltijden, waardoor je het minder makkelijk vergeet.

Deze trillingen(Sanjeevini's) zijn, via geconcentreerde gebeden, op papier in de vorm van gedrukte patronen vastgelegd. Iedere Sanjeevini kaart is een geconcentreerd gebed om een bepaald lichaamsdeel of ziekte te genezen.

Met het neutralisatie symbool kan men voeding alsook  water energetisch  zuiveren. Je kunt je GSM, computers enz. m.b.v. dit symbool stralingsvrij maken.

Ieder orgaan is een symbool en heeft een bepaalde trilling.

Ik maak ook voor u persoonlijk een Sanjeevini. Ik ga dan eerst een anamnese doen. Aan de hand hiervan ga ik mensen behandelen. Daarnaast kan ik de gsm, computers enz. stralingsvrij maken. Ik kan u leren, hoe u uw voeding en uw water, energetisch kunt zuiveren.