Voeding

Gezonde voeding is erg belangrijk om een goede gezondheid te behouden.

Sinds enkele jaren ben ik bezig om mij te verdiepen in gezonde voeding.
Ik leer mensen waar ze gezonde voeding kunnen kopen. Ook in de supermarkt zijn nog artikelen te vinden die gezond zijn. Koop zo veel mogelijk onbewerkte voeding. Het is heel verstandig om etiketten te lezen. Ik leer mensen hoe ze etiketten moeten lezen.

In 2016 heb ik een HBO opleiding gevolgd als natuurvoedingsadviseur. In januari 2017 heb ik mijn certificaat behaald. Ik kan mensen nu nog beter begeleiden op het gebied van voeding. Ik heb me verdiept in bepaalde ziektes waaronder ADHD en autisme. Welke voeding is wel gezond en welke niet bij bepaalde ziektes. Voor een gepast voedingsadvies ben je bij mij aan het juiste adres. In augustus 2020 ben ik begonnen met een cursus: hoe begeleid je mensen met dementie. Ook hier is het belangrijk om naar de voeding te kijken. Ook bij de ziekte van Parkinson kan ik wellicht helpen. Ik heb een natuurproduct dat ik bij mijn vader en mijn schoonmoeder heb uitgeprobeerd. De ziekte gaat niet weg. Je ziet echter verbetering en mensen kunnen weer meer zelf doen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn vader en mijn schoonmoeder heb mogen helpen.

Gezonde High Tea
Wil jij genieten van een heerlijke High Tea met gezonde ingrediënten dan kan dit bij mij thuis. Ik serveer infusie (kruidenthee) van verschillende verse kruiden. Ik leer je hoe je een gezonde thee maakt. Bij interesse gaan we daarna een mooie wandeling maken door een mooi bosgebied.

Mensen met een allergie kunnen dit van te voren aangeven. Hier hou ik dan rekening mee

Voeding zuiveren
Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen hun voeding energetisch zuiveren en dat kan op een heel simpele manier. Voeding die gespoten is met vergif, is eveneens op een heel simpele manier te zuiveren.

Vetten /Zout/ Meelproducten/Suikers
Het is ook van belang om te weten welke vetten nu wel gezond zijn en welke niet. Welke vetten mag je verwarmen zonder dat je je gezondheid negatief beïnvloed. Welke suikers zijn gezond en waar kun je ze kopen? Welk zout is gezond? Welk meel is gezond en wat doen melkproducten met je lichaam. Hoe kun je iets gezonds maken zonder veel speciale producten te moeten kopen? Hoe weet je of een product nu werkelijk biologisch is?
Op al deze vragen kan ik u een antwoord geven. De schijf van vijf is in ieder geval niet meer van toepassing. Het is van belang om je voeding beetje bij beetje te veranderen. De meeste mensen voelen zelf wel welke voeding bij hun past. Let erop hoe het lichaam reageert op de voeding die je eet. Op deze manier weet je in ieder geval of je voeding wel of niet kan verdragen. Mensen kunnen door mij getest worden op voeding met behulp van de pendel. Zo weet je al van te voren of de voeding goed is voor je lichaam of niet. ik leer mensen ook hoe ze hun eigen lichaam kunnen testen op voeding. Welke voeding is geschikt en welke niet?

Verlies van gewicht
Wil u afvallen op een makkelijke manier zonder dat u heel veel voeding achterwege moet laten dan kan ik u zeker helpen.

Ik kijk naar de werking van de darmen. Vaak is het ook belangrijk om de psyche te behandelen. Dat wijst zich van zelf.