Telepathie en intuïtieve ontwikkeling

In augustus 2014 heb ik een cursus gevolgd telepathie en intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursus heb ik geleerd hoe je contact kunt maken met de ziel van mensen en dieren. Het is voor mij van belang om deze methode in de toekomst bij mensen toe te passen. Tijdens deze cursus heb ik geleerd dat het erg belangrijk is om liefdevol te zijn en iets goeds te zeggen over mensen. Deze positiviteit komt bij je terug. Probeer in alle situaties liefdevol te zijn en je leven voelt beter. Veroordeel niet als je niet weet wat er precies aan de hand is. Het is heel snel gebeurd om iemand te veroordelen. Iemand veroordelen gebeurd mij ook. Ik merk het echter snel op. Zo kan ik mijn veroordeling weer omzetten naar iets positiefs.Op deze wijze ga je je leven op een betere manier invulling geven. Je voelt je beter en dat is erg belangrijk.

Een boom geeft veel energie.Ga eens naar het bos. Zoek een boom die je mooi vindt en hou deze vast. Voel hoe de energie je lichaam binnen stroomt. Een boom geeft je levensenergie.Geniet van de heerlijke natuur om ons heen. Ga heerlijk wandelen in bossen en ontspan.

boom