Cursus Gezonder Gebak maken

Leer hoe u zelf gezonder gebak maakt. Leer hoe je zelf gezond kookt.
Zet Iets lekkers en toch ook iets gezonds op tafel. Wat is gezond en waar kun je het kopen?

Maak bijvoorbeeld heerlijke cupcakes met bosbessen en zonder suiker.
Ik bak alleen met gezonde meelsoorten, gezonde suikers en gezonde vetten. Bovendien bak ik met een onkruid dat tevens een prebiotica is voor de darmen.
U krijgt gratis het recept en u krijgt na afloop nog cupcakes mee naar huis.

Ik geef cursussen gezond koken. Heerlijke gezond eten met recepten voor zowel de lunch als het diner. Kom inspiratie opdoen. Kijk voor voorbeelden op instagram bij gerdie_degoudentkoekomst hier vind je foto's van vanalles wat ik maak.

Ik geef ook kook- en bakworkshops bij mensen thuis. Mocht u graag in uw vertrouwde omgeving gezonder willen koken of bakken, dan kom ik ook op locatie koken of bakken. Alles is mogelijk.

De kosten voor de kook- en bakworkshops bedragen 50 euro per persoon. Ik maak graag een afspraak met u. U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

Kook-, bakworkshops voor bedrijven.

Het is uiteraard belangrijk dat werknemers gezond blijven. Uw bedrijf kan bij mij een gezondheidsteambuilding doen. We gaan niet alleen gezond koken of bakken maar we gaan ook de natuur in. Ik vertel iets over de kruiden die her en der staan. Wellicht kunnen we ook kruiden plukken en verwerken in de recepten die we maken. De kosten bedragen 50 euro per persoon exclusief de reiskosten.

Kinderfeestjes.
De kosten voor een Kinderbakfeestje/natuurspeurtocht bedragen 10 euro per kind.
Het is ook mogelijk het kinderbakfeestje te combineren met een natuurspeurtocht.
De kosten bedragen dan 15 euro per kind.
Voor meer info kunt u contact met mij opnemen.

Kook-,bakworkshops op scholen voor kinderen.
Kinderen begeleiden op weg naar een gezond lichaam. Ik geef uitleg over voeding en ik ga gezonde voeding met ze bereiden.

De kosten bedragen 50 euro per les.